Projectmanagement

Heeft u nieuwbouw- of verbouwingsplannen? Wij kunnen het hele proces cbegeleiden. Van ontwerp fase tot en met de nazorg na oplevering. Uw wensen maken wij waar. Wij begeleiden het hele proces voor u. Samen maken we het programma van eisen. Daarna laten we de eerste schetsontwerpen maken. We werken we het plan uit en komen tot een definitief ontwerp. Nadat de prijsvorming afgerond is en de opdracht verstrekt is, kan de uitvoering beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk van onze deeldienst gebruik te maken. Zo kunnen wij ook alleen de uitvoering begeleiden.

We controleren het hele proces. Doen de controle op de planning en budgetbewaking. Natuurlijk controleren wij de kwaliteit.

Meerdere projecten hebben wij succesvol afgerond. Wij verzorgde de noodzakelijke aanpassingen voor het “nieuwe werken”. Maar hebben ook veel ervaring is herhuisvesting. Maar ook alleen de verandering van uw interieur is bij ons in goede handen. 

Voor overheidsinstanties hebben wij verschillende projecten uitgevoerd. Met als hoogtepunt het geheel verzorgen van aanpassingsverbouwingen en de totale inrichting van het nieuwe stadhuis van Zaanstad (24000m2). Maar ook hebben wij monumentale grachtenpanden aan de Gouden Bocht in Amsterdam mogen verbouwen. 

www.huisvestingprojectmanagement.nl


projectmanagement begeleiden planning kosten