Projectmanagement

Heeft u nieuwbouw- of verbouwingsplannen? En ziet u op tegen het projectmanagement? Hoe moet u het gaan begeleiden? Wie bewaakt de planning en de kosten?

Wij kunnen het hele proces begeleiden. Van ontwerp fase tot en met de nazorg na oplevering. Uw wensen maken wij waar omdat wij het hele proces voor u begeleiden. Samen maken we het programma van eisen. Daarna laten we de eerste schetsontwerpen maken. We werken we het plan uit en komen tot een definitief ontwerp. Nadat de prijsvorming afgerond is en de opdracht verstrekt is, kan de uitvoering beginnen.

We controleren het hele proces. Wij houden de controle op de planning en budgetbewaking. En natuurlijk controleren wij de kwaliteit daardoor kunt u uw focus op uw werk houden.

Meerdere projecten hebben wij succesvol afgerond. Wij verzorgde de noodzakelijke aanpassingen voor het “nieuwe werken”. Maar hebben ook veel ervaring in herhuisvesting.of alleen de verandering van uw interieur.

Voor overheidsinstanties hebben wij verschillende projecten uitgevoerd. Met als hoogtepunt het geheel verzorgen van aanpassingsverbouwingen en de totale inrichting van het nieuwe stadhuis van Zaanstad (24000m2). Maar ook hebben wij monumentale grachtenpanden aan de Gouden Bocht in Amsterdam mogen verbouwen. 

www.huisvestingprojectmanagement.nl


projectmanagement begeleiden planning kosten