Verkoopbegeleiding

Een woning verkopen is vakwerk waarbij kennis van zaken, marktkennis en commerciële vaardigheden vereist zijn. Vision Makelaars kan u in het gehele proces begeleiden zodat risico`s vermeden kunnen worden en uiteindelijk een gunstig resultaat wordt geboekt. Samen met u zal bepaald worden op welke wijze de aspirant kopers “opgezocht” worden. Dat doen wij al vanaf € 2500 exclusief promotiekosten als Funda, foto`s etc. 

Middels het publiceren op woning websites en social media zullen wij de aandacht gaan trekken voor uw woning. In samenspraak zal bepaald worden of adverteren een toegevoegde waarde heeft. Wij maken naast de nodige foto’s ook een video opname om uw woning optimaal onder de aandacht te brengen.

Uiteraard verzorgen wij de bezichtigingen en houden wij u op de hoogte van de resultaten hiervan. Zodra er een bod wordt uitgebracht zullen, wij in samenspraak met u, adviseren over een tegenbod. Dit kan leiden tot een onderhandeling die uiteindelijk tot doel heeft uw woning optimaal te verkopen tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden. 

Natuurlijk zult u zich ook afvragen of het verstandig is nu uw woning te verkopen. Vision Makelaars is graag bereid om hierover met u van gedachten te wisselen. Wellicht zult u niet meer de verkoopwaarde krijgen van enkele jaren geleden maar u zult wel weer erg gunstig uw nieuwe woning kunnen inkopen. Uiteindelijk gaat het om het bedrag dat tussen uw oude en nieuwe woning zit.