Projectmanagement

Heeft u nieuwbouw- of verbouwingsplannen? Wij kunnen het hele proces coördineren. Van initiatief fase tot en met de nazorg na oplevering. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het proces begeleiden vanaf het opstellen van het programma van eisen en de eerste schetsontwerpen. Samen maken we een ontwerp en werken we het plan uit zodat er op een goede en betrouwbare wijze opdracht verstrekt kan worden voor de realisatie. Uiteraard is het ook mogelijk van onze diensten gebruik te maken als de daadwerkelijke uitvoering van start gaat.

Procesbewaking, voortgangscontrole en budgetbewaking, kwaliteitscontrole zijn aan ons besteed. Meerdere projecten hebben wij succesvol afgerond. Noodzakelijke aanpassingen voor het “nieuwe werken”, herhuisvesting, verandering van interieur in nieuwbouw of monumentale panden zijn bij ons in goede handen.

Voor overheidinstanties hebben wij verschillende projecten uitgevoerd met als hoogtepunt het geheel verzorgen van aanpassingsverbouwingen en de totale inrichting van het nieuwe stadhuis van Zaanstad (24000m2). Zo hebben wij verschillende kantoorpanden aan de Gouden Bocht in Amsterdam mogen verbouwen maar hebben wij ook de gehele inrichting van kantoorpanden in bijvoorbeeld Amsterdam-Zuidoost verzorgd. 

Wilt u meer weten? Bel ons 020-3411760 of email: mokkenstorm@visionmakelaars.nl